Verduurzamingsadvies

Werken aan een duurzame toekomst

Verduurzamingsadvies voor uw woning

Gelet op de hoge kosten van gas en stroom is het belangrijker dan ooit om uw huis te isoleren. Jelle in de stad denkt graag met u mee over de mogelijkheden die u kunt toepassen om zoveel mogelijk te kunnen besparen op kosten van gas en stroom. Tijdens het bezoek bij u thuis wordt de nulmeting (de huidige isolatiesituatie van uw woning) opgenomen. Op basis van de bevindingen worden verschillende mogelijkheden voor het verbeteren van de isolatie van uw woning opgesteld. Met dit verduurzamingsadvies geven wij u middels een rapport inzicht in wat voor impact de verbetermaatregelen hebben op uw energielabel bij het doorvoeren van isolatiemaatregelen.

Verduurzamingsadvies

Wat kunt u bij de dienstverlening verduurzamingsadvies van Jelle in de stad verwachten?

Na de opname ontvangt u een rapport met daarin de resultaten van de huidige situatie. Hierbij is een overzicht met daarin verschillende verbetermaatregelen bijgevoegd, waarbij staat aangegeven wat de impact van de verbetering is. De losse maatregelen aan zich resulteren vaak in een kleine verbetering van het label. De echte stappen worden gezet bij het combineren van verschillende verbetermaatregelen. 

Kosten verduurzamingsadvies woning

Woning tot 150m²

€350,- 

Woning vanaf 150m²

Meerprijs €25,- per 25m² 

FAQ

U kunt bouwkundige elementen verduurzamen, zoals het isoleren van het dak, de gevels of de vloer. Daarnaast kunt u ook uw instalaties aanpassen naar een duurzamere oplossing. Denk hierbij aan een warmtepomp, ventilatie of zonnepanelen.

Als particulier kunt u in aanmerkingen komen voor twee subsidies, namelijk: energiebesparing eigen huis (SEEH) of subsidie voor duurzame energie (ISDE). Kijk voor de voorwaarde op de site van de Rijksoverheid!

Ja, dat is in sommige gevallen mogelijk. Echter moet de woning dan een dusdanig hoge isolatiewaarde hebben en zal er een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen aanwezig moeten zijn.